Over Dierenhotel de Haamklepel

Dierenhotel de Haamklepel in Elshout is in 1970 opgericht en is uitsluitend bestemd voor honden  en katten . Om een goede verzorging te garanderen, beschikt ons dierenpension over een vast team van 2 gediplomeerde en ervaren dierenverzorgers . Wij kijken altijd eerst naar wat het beste is voor uw huisdier en houden ook rekening met uw wensen.

Heeft uw hond of kat extra verzorging nodig of moeten wij medicijnen toedienen? Wij spelen in op de behoefte van uw huisdier op elk moment van de dag.

Voor de honden beschikt ons dierenpension over binnen- en buitenkennels en 7 speelweides waar ze lekker kunnen ravotten. De katten mogen onder toezicht individueel los rondlopen en eten.

Breng uw huisdier met een gerust hart bij ons langs

Afspraken geschieden telefonisch . U kunt uw huisdier van maandag tot en met zaterdag tussen 18.00 en 19.00 uur langsbrengen en ophalen. Op zondag en feestdagen kunt U geen huisdieren halen of brengen. Meldt u zich voor het eerst aan bij ons? Dan doet u een aanbetaling van € 25,00 . Dit wordt dan verrekend met het totaalbedrag wanneer u uw hond of kat komt ophalen. Bij de eerste afspraak krijgt u altijd een rondleiding zodat u meteen het verblijf van uw hond of kat kunt zien.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 0416-37 31 13.

Lees meer over de verzorging van uw hond