Een schoon kattenverblijf in Elshout

Kattenverblijf nodig? Bij Dierenhotel De Haamklepel wordt uw kat alleen in een kennel geplaatst. Dit is omdat een kat gevoelig is voor verandering van omgeving wat hun eetpatroon kan beïnvloeden. Uw kat kan wel met begeleiding vrij rond lopen. Een kattenverblijf wordt ingericht met een mandje, kattenbak, water, voer en een krabmogelijkheid. Wilt u zelf dingen van huis meenemen? Dat is geen probleem. Het kan zelfs helpen om uw kat zich sneller thuis te laten voelen.

Een kattenverblijf wordt dagelijks schoongemaakt, de waterbak en kattenbak worden verschoond en indien nodig krijgt uw kat een schone mand met kleed. Door de dag heen zijn er verschillende controlemomenten en indien nodig wordt alles weer schoongemaakt en aangevuld.

Voeding en medicijnen

Uw kat wordt 1 of 2 maal per dag gevoed. Is uw kat op dieet of heeft hij of zij medicijnen nodig? Ook dat is mogelijk. U dient dan wel het dieetvoer en medicijnen mee te nemen.

Uw kat wordt de dag voor vertrek geborsteld en nagekeken. Het is daarom erg belangrijk om te weten wanneer uw kat naar huis gaat. 

Inentingen

Katten die bij Dierenhotel De Haamklepel komen dienen te zijn ingeënt voor de volgende ziektes:

  • Kattenziekte
  • Niesziekte

De inentingen mogen niet ouder zijn dan 1 jaar. Bij het brengen van uw kat dient u het inentingsbewijs mee te nemen.

Het is belangrijk dat u de entingen bijtijds controleert. Uw dier wordt anders niet toegelaten zonder een geldig inentingsbewijs.

De tarieven zijn in overleg en afhankelijk van verblijf en grootte van uw kat. Meer weten of een afspraak maken?

Bel 0416-37 31 13 .