Een goed verzorgd hondenverblijf

Op zoek naar een goed hondenverblijf in Elshout en omgeving? Bij Dierenhotel De Haamklepel wordt uw hond samen met een andere hond in een kennel geplaatst. De koppels worden samengesteld aan de hand van geslacht, grootte, leeftijd en gedrag. Mocht u 2 honden hebben dan worden ze uiteraard samen geplaatst. Maar het is ook mogelijk om ze met een ander geschikt maatje te koppelen. In een enkel geval wordt uw hond alleen geplaatst. Dit kan komen omdat de hond misschien oud of ziek is. 

Binnen- en buitenkennels

Dierenhotel De Haamklepel beschikt over ruime binnen- en buitenkennels. Uw hond krijgt een eigen mand en deken. Uiteraard kunt u ook die van thuis meenemen. Elk hondenverblijf wordt dagelijks volledig gereinigd, ontsmet en voorzien van een schone waterbak. Er vinden dagelijks meerdere controlerondes plaats. Indien nodig wordt het water dan aangevuld en het hondenverblijf verschoond.

Speelweide

Dierenhotel De Haamklepel beschikt over 7 speelweides. Met mooi weer blijft uw hond samen met zijn maatje tot 17.00 uur in de speelweide. Bij slecht weer gaan ze eerder naar binnen. De honden kunnen contact maken met andere honden op de speelweide.

Speelweide Elshout Hondenverblijf Elshout

Voeding en medicijnen

Uw hond krijgt 1 of 2 maal per dag eten. Jonge dieren of zeer actieve dieren krijgen 3 maal per dag eten. Is uw hond op dieet of heeft hij of zij medicijnen nodig? Geen probleem! U dient het dieetvoer en medicijnen zelf mee te nemen. Is uw hond niet op dieet dan bestaat het voer uit brokken of diner in combinatie met vlees en bevat alle noodzakelijke ingrediënten voor uw hond. Wilt u zelf de voeding van uw hond meenemen? Ook dat is mogelijk. In overleg met de dierenverzorger kunt u al uw wensen aangeven.

De dag voor vertrek wordt uw hond geborsteld en nagekeken. Het is daarom belangrijk om precies te weten op welke dag uw hond naar huis gaat. 

Inentingen

Honden die bij Dierenhotel De Haamklepel komen dienen te zijn ingeënt voor de volgende ziektes:

  • Hondenziekte
  • Parvovirus
  • Kennelhoest

De inentingen mogen niet ouder zijn dan 1 jaar. Bij het brengen van uw hond dient u het inentingsbewijs mee te nemen.

Het is belangrijk dat u de entingen bijtijds controleert. Uw dier wordt niet toegelaten zonder een geldig inentingsbewijs.

De tarieven zijn in overleg en afhankelijk van verblijf en grootte van uw hond. Meer weten of een afspraak maken?

Bel 0416-37 31 13.